Ahmet KOCABIYIK - Okul Müdürü

1985- Uşak İli doğumlu olan okul müdürümüz, İlk ve Orta Okulu Denizli-İzmir İllerinde, Lise Eğitimini Uşak´ta tamamlayarak, Ankara Gazi Üniversitesi Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliği´nden mezun olmuş ve yine aynı üniversitede yüksek lisansını yapmıştır. Mesleğe İstanbul´da başlayan müdürümüz, bir süre öğretmenlik yaptıktan sonra müdür yardımcısı olarak görevini sürdürmüş, 2016 yılında Bolvadin´e isteğe bağlı il dışı tayini ile Büyükkarabağ Ortaokulu´na atanmıştır. Sıddıka Metin MTAL, 100.Yıl Hatice Bayram KILINÇ Ortaokulu ve İbrahim Karasekreter İlköğretim Kurum´unda Müdür Yardımcılığı yaptıktan sonra 24/01/2019 tarihinde Alan değişikliği yaparak Çay Mesleki Eğitim Merkezi´ne Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmenliği görevine başlamıştır. Aynı yıl Yönetici Atama Sınavına girerek aldığı puan ile 01/09/2020 tarihinde okulumuza asaleten atanmış ve bu tarihten itibaren görev yapmaktadır.

Evli ve 2 çocuk babası olan okul müdürümüz İngilizce, İtalyanca ve başlangıç düzeyinde Almanca dillerini bilmektedir.